1402/4/10 شنبه
اطلاعیه// نحوه برگزاری کلاس های ترم تابستان دانشگاه پیام نور مرکز سقز
پیرو اطلاعیه های قبلی، به اطلاع اساتید بزرگوار و دانشجویان عزیز مي‌رساند نحوه برگزاري كلاس هاي الكترونيكي دوره تابستان 4013 به شرح زير مي‌باشد:

الف- کلاس دروس اصلی و الزامی هر رشته:
ـ آدرس  سامانه:  lms.kdpnu.ac.ir
نام کاربری: شماره دانشجویی
رمز عبور: کد ملی
ـ در قسمت your login شماره دانشجویی و در قسمت password کد ملی رو وارد میکنین و روی enter کلیک نموده تا به کلاس درس هدایت شوید.
ـ جهت شرکت در کلاس الکترونیکی از طریق مرور گر کروم ( chrome) آدرس لینک کلاس استاد خود را که در برنامه کلاسی وجود دارد را  در قسمت آدرس به صورت کامل وارد نموده پس از مشاهده نام استاد بالای آرم دانشگاه، با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور در زمان مقرر تشکیل کلاس، می توانید وارد کلاس شوید.

ب -  دروس عمومی:
ـ آدرس سامانه : lms.pnu.ac.ir
نام كاربري : شماره دانشجويي / كد استادي
رمز عبور: كد ملي"و aA (مانند: 2222222222aA)
ـ نام کاربری را حتما با حروف انگلیسی وارد کنید (صفحه کلید در حالت انگلیسی باشد).

ج- برای شرکت در کلاس های دروس عملی پس از هماهنگی واحد برنامه ریزی کلاس ها و اساتید مربوطه، اطلاع رسانی خواهد شد.