1402/2/30 شنبه
نکات مهم امتحانات پایان ترم و موارد مرتبط
نکات مهم امتحانات پایان ترم و موارد مرتبط با آن که باید مورد توجه دانشجویان گرامی باشد:

🔹 نکات مهم امتحانات پایان ترم

1️⃣ هر امتحان، رأس ساعت ذکر شده در کارت ورود به جلسه (برنامه امتحانی)،  برگزار می گردد.

2️⃣ توجه داشته باشید 10 دقیقه پس از شروع آزمون، درب سالن امتحانات بسته شده و از ورود دانشجویان به داخل سالن حوزه ی امتحانی، جلوگیری خواهد شد.

3️⃣ با توجه به این که 15 الی 20 دقیقه قبل از هر امتحان، شماره ی صندلی دانشجویان، در تابلوهای پله های ورودی ساختمان آموزشی (سالن امتحانات) نصب می شود ، توصیه می شود جهت اطمینان خاطر از ورود به موقع به سالن، 30 دقیقه قبل از هر امتحان، در دانشگاه حاضر باشید. توجه داشته باشید .

4️⃣قابل توجه دانشجویانی که در یک روز و یک ساعت، همزمان دو امتحان دارند (دانشجویان ترم آخر):
🔶در آغاز جلسه امتحانی موضوع را به مراقب مربوطه اطلاع دهید.
🔷 در صورتی که آزمون های همزمان شما، یکی الکترونیکی (رایانه ای) و دیگری کاغذی می باشد، باید ابتدا در آزمون رایانه ای شرکت نمایید.

5️⃣ پاسخگویی به سوالات امتحانات:
🏻 پاسخنامه های تستی را فقط با مداد مشکی پررنگ پر نمائید و پاسخنامه های تشریحی را با خودکار آبی تکمیل نمایید.
🖌 پاسخنامه های خود را تمیز و بدون تاخوردگی نگاه داشته و تحویل دهید.ضمنا به هیچ عنوان دایره های چهار طرف پاسخنامه و بارکد را مخدوش ننموده و محل مشخص شده (محل مربوط به درج مشخصات)  را با خودکار فقط در کادر مخصوص امضاء نمائید.

6️⃣ توصیه هایی راجع به امتحانات الکترونیکی :
🕘 لازم است دانشجویان  در ساعت مقرر جلوی سیستم آماده بوده و شماره ملی و شماره دانشجویی خود را به همراه داشته باشد که با وارد کردن آنها آزمون خود را شروع نمایند.
🔺 حداکثر زمان ورود به سیستم آزمون الکترونیکی 15 دقیقه پس از شروع آزمون می باشد.
🔻 ملاک الکترونیکی یا کاغذی بودن امتحانات، کارت ورود به جلسه می باشد.
با توجه به امکان تغییر احتمالی، دانشجویانی که در کارت ورود به جلسه ی آن ها آزمون، الکترونیکی درج شده است، جهت اطمینان، مداد (جهت پاسخ دادن به سوالات) همراه داشته باشند تا در صورتی که آزمون آن ها کاغذی برگزار شد مشکلی برایشان پیش نیاید.

📝اطلاع از  شماره صندلی امتحانات:

🔸 شماره صندلی امتحانات  20 دقیقه قبل از هر امتحان، در تابلوهای اعلانات ورودی ساختمان آموزشی نصب می شود.

💳 کارت ورود به جلسه و تاریخ امتحانات:
🔸 در هنگام شرکت در امتحانات، همراه داشتن آن و کارت شناسایی الزامی است.
🔹 جهت دریافت کارت ورود به جلسه از سیستم گلستان، دانشجویان بایستی بدهی خود را پرداخت نمایند.
🔘 ملاک تاریخ امتحانات، کارت ورود به جلسه / گزارش انتخاب واحد(428) اخذ شده در روز های پایانی ترم می باشد.

🎓دانشجویان گرامی توجه داشته باشید به هیچ وجه در جلسه ی امتحانی موبایل، کیف و یا وسایل مشابه همراه نداشته باشید، قبل از ورود به سالن، به قسمت امانات دانشگاه تحویل دهید.