1402/2/23 شنبه
فوری// نحوه برگزاری آزمون‌های پایان ترم
بنابه دستورالعمل صادر شده از سوی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در مورد آزمون های پایان ترم جاری در خرداد 1402 به اطلاع اساتید و دانشجویان می رساند:

ـ در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ آزمون کلیه دروس با منبع در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد به صورت حضوری در مراکز/واحدها و متمرکز توسط مرکز سنجش و آزمون برگزار خواهد شد.
ـ آزمون مقطع دکتری به صورت حضوری و توسط مراکز مجری اجرا خواهد شد.
ـ آزمون دروس عمومی مقطع کارشناسی به صورت مجازی و متمرکز در بستر سامانه آزمونی مرکز سنجش و آزمون و غیر حضوری می‌باشد.

ـ نکات اجرایی در برگزاری آزمون‌های متمرکز و مجازی و غیر حضوری دروس عمومی بر بستر سامانه آزمونی مرکز سنجش و آزمون
1️⃣ آزمون دروس عمومی در سامانه مرکز سنجش و آزمون به آدرس https://edu.pnu.ac.ir  برگزار خواهد شد.

2️⃣ تاریخ آزمون‌های دروس عمومی از ۲۷ تا ۳۱ خرداد ماه ۱۴۰۲ (به مدت ۵ روز ) می‌باشد.

3️⃣ ساعت برگزاری آزمون هر یک از دروس عمومی به تفکیک استان بوده و در کارت آزمون (گزارش ۴۲۸ ) نیز لحاظ شده است.

4️⃣ جهت ورود به سامانه آزمونی مرکز سنجش و آزمون، نام کاربری : شماره دانشجویی و کلمه عبور: کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان میباشد.

با توجه به اینکه کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان به عنوان کلمه عبور در نظر گرفته شده است، در صورتیکه کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان اشتباه است سریعاً به اصلاح آن اقدام گردد.