آموزش
1401/10/18 یکشنبه
سقف مجاز انتخاب واحد براساس معدل در دانشگاه پیام نور
براساس آیین نامه آموزشی دانشگاه پیام نور در مقطع کارشناسی دانشجویان به شرح زیر باید سقف مجاز انتخاب واحد را رعایت کنند:

.

1- اگر معدل ترم قبل بالاتر از 17 باشد دانشجو مجاز به انتخاب واحد تا 24 واحد درسی می باشد

2- اگر معدل ترم قبل 12 تا 16.99 باشد دانشجو مجاز به انتخاب واحد تا 20 واحد درسی می باشد

3-اگر معدل ترم قبل 11.99 یا کمتر باشد دانشجو مجاز به انتخاب واحد تا 14 واحد درسی می باشد

🔸حداقل انتخاب واحد برای دانشجویانی کارشناسی که خدمت در پیش دارند 12 واحد و برای سایرین 8 واحد است
نکته : دانشجویان ترم آخر (زمانی ترم آخر محسوب می شوید که حداکثر 24 واحد یا کمتر واحد باقی مانده باشد) بدون در نظر گرفتن معدل ترم قبل می توانند تا سقف 24 واحد انتخاب واحد کنند در صورتی که سیستم اخطار می دهد این دسته از دانشجویان ابتدا باید به کارشناس رشته خود مراجعه کنند تا مشکل را رفع کند.