آموزش
1401/4/7 سه‌شنبه
امکان تغییر محل آزمون ترم تابستان فراهم شد
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور از امکان تغییر محل آزمون در ترم تابستان خبر داد و گفت: طبق اعلام معاونت آموزشی و با توجه به درخواست مکرر دانشجویان ، کلیه دانشجویان در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد می توانند از تاریخ 10 لغایت 15 مردادماه سال جاری با مراجعه به سامانه گلستان به نشانی reg.pnu.ac.ir جهت ثبت درخواست تغییر محل آزمون اقدام کنند.

.

به گزارش روابط عمومی، محسن حیدری با اشاره به جزئیات ثبت نام ترم تابستان افزود: زمان انتخاب واحد ترم تابستان دانشگاه پیام نور از 15 تیرماه آغاز می شود و تا 25 تیرماه ادامه خواهد داشت.
وی یادآور شد: کلیه دانشجویان می توانند در مهلت مقرر با مراجعه به سامانه جامع آموزشی گلستان به نشانی reg.pnu.ac.ir مطابق برنامه زمان بندی شده برای دانشجویان دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد نسبت به انتخاب واحد اقدام کنند.

• ثبت درخواست مهمانی ترم تابستان
وی درخصوص ثبت تقاضای مهمان دانشجویان نیز گفت: کلیه دانشجویان می توانند از 12 تا 15 تیرماه برای ثبت درخواست مهمانی به سیستم گلستان مراجعه کنند و پذیرش و ثبت‌نام مهمان دانشجویان از سایر دانشگاه‌ها نیز تا 20 تیرماه در مراکز و واحدهای مجری امکانپذیر است.