1401/1/15 دوشنبه
بخشنامه درخصوص دروس معارف برای دانشجویان ترم آخر
به آگاهی دانشجویان می رساند موضوع اخذ بیش از 3 عنوان درس از گروه معارف صرفا مربوط به دانشجویان نیمسال آخر مقطع کارشناسی با حداکثر 24 واحد باقیمانده، بنابه تصمیمات اخذ شده در نیمسال جاری (4002) به صورت ذیل اقدام گردد:

🔸  چنانچه دانشجو دارای 4 یا 5 عنوان درس معارفی در نیمسال جاری است، ضمن برخورداری از تمام مزایای دانشجوی نیمسال آخر حداکثر تا 3 عنوان درس از گروه معارفی برای ایشان قابل اخذ بوده و مابقی را حداکثر تا 2 عنوان درس بصورت معرفی به استاد در نیمسال های تحصیلی بعد اخذ نماید.

🔸چنانچه دانشجو دارای 6 عنوان درس معارفی در نیمسال جاری است، ضمن برخورداری از تمام مزایای دانشجوی نیمسال آخر حداکثر تا 4 عنوان درس از گروه معارفی برای ایشان قابل اخذ بوده و مابقی را حداکثر تا 2 عنوان درس بصورت معرفی به استاد در نیمسال های تحصیلی بعد اخذ نماید.

🔺  دانشجویان واجد شرایط جهت اقدامات لازم به اداره آموزش دانشگاه مراجعه نمایند.