1400/2/27 دوشنبه
نحوه ارزشیابی امتحانات پایان ترم نیمسال دوم 1399-1400 دانشگاه پیام نور استان کردستان

قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی:
۱- کلیه امتحانات نیمسال جاری به صورت غیر حضوری برگزار می‌گردد.
۲- تاریخ امتحانات پایان نیمسال تغییر نموده است که در کارت ورود به جلسه ( گزارش ۴۲۸) و ربات اطلاع رسانی تلگرام قابل مشاهده است.
۳- امتحانات کلیه دروس عمومی و تخصصی مطابق فایل ارزشیابی و نظر استاد مربوطه به صورت غیر حضوری برگزار می‌گردد. ضمناً آزمون‌های آنلاین نیمسال دوم در سامانه پیام من برگزار می‌گردد.
۴- در فایل ارزشیابی شیوه‌های ارتباط با اساتید( تماس/ایمیل و....) درج گردیده است.
۵- بانک اطلاعاتی شیوه ارزشیابی پایان نیمسال دوم آماده استفاده است. برای استفاده از این بانک کافیست کد ۷ رقمی درس را به ربات تلگرام pnuExamsbot @  ارسال نمایید ضمناً جهت اطلاع از کد درس می توانید از برگه انتخاب واحد یا گزارش ۴۲۳  یا کارت ورود به جلسه آزمون گزارش 428 سیستم گلستان استفاده نمایید.

جهت مشاهده و دریافت فایل ارزشیابی بر روی لینک های زیر کلیک فرمایید.